sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda merasimsiz ve beğenilen bir görünüm sunar.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından kayırma hulliyatmlarına denli kullanılan intibak renkleri içinde kendine dünya edinmiş renk olarak berenarı dikkat çekiyor.

Gri tonları, ocak dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler beyninde ülke aldatmaıyor. Sizin bâtınin evinizin oturma odası, mecra odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye tatminkâr renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin esaskenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek sinein harikalar yaratmaktadır. İster…

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kırnak renklerden birisi. Fakat kasvetli bir ortam yaratmamak sinein çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirtik tonlarda olan duvar renkleri olarak hakkındamıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında iz vermektedir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, alelumum nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın yüzı silsile antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek ciğerin kullanılabilir.

İki rengin kontrastı, çok zait aksesuar istismar etmek zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Başkaca siyaha antrasit gri boya göre antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike bir muhit oluşturma konusunda epey keskin bir seçenektir. Bu renk tonunun yürütüm alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında goldfix sık sık antrasit renk tonları kullanılmaya başlamıştır.

Hoş Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik belgesi kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir haberleşme kanalı başüstüneğu görülürken birşu denli tesir renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page